top of page
Zoeken

En nu echt Fit op je paard met een vitaal ontbijt.


Omdat ik zelf aan den lijve ondervind hoe belangrijk het is om aan je conditie te werken, wil ik dit heel graag uitdragen naar alle ruiters en amazones.

Als ruiter kun je het behoorlijk zwaar hebben. Vooral als je meerdere proeven rijdt of meerdaagse concoursen.

Ik stimuleer dan ook om topfit te zijn. Als je namelijk fit bent, heb je tijdens de wedstrijd meer over en dat is belangrijk als het eens een keertje tegenzit.


Als jouw conditie verbetert, je getraind bent en fit in je vel zit, heb je wel degelijk heel veel toegevoegde waarde.


Het mooie is om samen met je paard iets te bereiken. Je paard fit, JIJ fit in je lichaam.

Het begint allemaal met gezonde voeding, net als voor je paard. Deze geef je ook geen frisdrank en een zak friet.

Dit is misschien heel plat gezegd, maar voor ons lievelingsdier hebben we alles over.


Alles mooi in evenwicht, in balans. Waarom vergeten we soms onszelf?

Hoe fijn is het als je in balans kunt rijden, je gewicht onder controle, je fit en vitaal voelen. Blij lijf en blij hoofd.


Het goede nieuws is dat je met kleine aanpassingen al heel veel kunt bereiken. We gaan geen dingen weglaten, want zonder de juiste brandstof gaat ook ons lijf vroeg of laat in de staak, krijgen we soms kleine mankementjes.


Het begint allemaal met een gezond ontbijt, zodat jij de dag uitstekend kunt starten. 's-Nachts heeft je lichaam de voedingsstoffen verbruikt en zal het in de ochtend nieuwe voedingsstoffen hard nodig hebben om te zorgen dat je vitaal de dag door kunt komen. Dit heb ik zelf mogen ervaren en heb er tot op de dag van vandaag nog super veel profijt van.

Wil jij weten hoe het met jouw lichaam samenstelling gesteld is, of ben jij op zoek naar een verbetering of een verandering, doe dan mee met mijn enquete of kijk op mijn website voor alvast wat meer informatie.

Graag help ik jou met een persoonlijk fitplan op maat, zodat we met z'n allen fit, vrolijk en vitaal te paard kunnen zitten.


Enquete: www.fitopjepaard.eu


Website: www.fitopjepaard.com


Rijd je geen paard, maar wil jij ook een verandering voor jezelf, ook dan ben je uiteraard van harte welkom voor een vrijblijvend gesprek. Want iedereen gun ik een vitaal fit leven.


Met gezonde groet,

Marion24fit


32 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page