top of page

Fit-check         Try-out

Ja, het voelt goed, gezond te eten

Door middel van een "Fit-Check" stellen we vast waar jouw verbeterpunten liggen. We maken gebruik van een scanapparaat, waarmee we onder andere de verhouding tussen je spier-, vocht en vetmassa meten en waarmee je ook je ‘echte’ leeftijd kunt aflezen.
                                  

De Fit-check​

We analyseren je voedingsgewoonten en levensstijl. Wanneer er sprake is van een onbalans krijg je een persoonlijk advies. 

                                  

Dit advies bestaat uit de uitleg hoe je je eetgewoontes kunt verbeteren en je voeding dusdanig kunt optimaliseren door gebruik te maken van één van de voedingsprogramma’s van Herbalife Nutrition.

 
Ontbijt proefpakket

Denk jij dat je een volwaardig ontbijt eet elke dag?  Weet jij  hoeveel vitamine en suiker er in zit en wat denk je dat je suikerspiegel doet? Best lastig he.

Stel dat je met een snel ontbijt alles binnenkrijgt wat je lichaam nodig heeft. Veel vitamine, vezels meervoudige koolhydraten en eiwitten uit een plant. Én ook nog eens lekker ook!
Echt een goede start van de dag. Hoe zou je dat vinden? We hebben goed nieuws!

 

Wij bieden je aan om ons  6-daags-try-Out Onbijtpakket  te gaan proberen. Nieuwsgierig? Neem contact met ons op.

Over voeding en Ruiterfitheid ....

Van je paard wordt verwacht dat hij of zij een topprestatie levert tijdens de training of op concours. Wanneer je dit van je paard verlangd is het belangrijk dat jij ook in topconditie bent.

Voeding is daarbij de basis. Zou jij eens willen ervaren wat een vitaal ontbijt voor jou kan betekenen, meld je dan snel aan en ervaar zelf het verschil.

Ook op het gebied van sportvoeding kunnen we jou adviseren.

 
Een vitaal en ideaal ontbijt

Ben jij klaar voor verandering? Een gezonde actieve lifestyle? 

Alles start met een ideaal ontbijt! 

Misschien vraag jij je af: Waarom moet ik ontbijten? En zo ja, wat heb ik allemaal nodig. Want is een boterham met hagelslag eigenlijk wel gezond?

Dit zijn vragen waar veel mensen mee worstelen. Uit onderzoek is gebleken dat 70% van de Nederlandse bevolking ontbijt (30% dus niet) en van die 70% starten veel mensen met een suikerrijk ontbijt of eten het ontbijt te laat . Dit heeft vaak invloed op hoe je je de rest van de dag gaat voelen. 

Het ontbijt waar wij iedere dag de beste start mee maken voldoet aan een aantal belangrijke criteria:

  • Het levert het lichaam essentiele voedingsstoffen in de vorm van vitaminen en mineralen.

  • Het levert het lichaam voldoende water.

  • Het levert het lichaam energie in de vorm van proteïne en langzame koolhydraten.

Krijgen we dat iedere dag allemaal binnen in de juiste hoeveelheid?

Wil jij ervaren wat een ideaal ontbijt voor jou kan betekenen cq veranderen, neem dan contact met me op voor een 3 tot 6 daags proefpakket of een fit-check.

Ook kun je meedoen met onze ontbijttest: www.ontbijttest.eu

6EF35216-768A-4217-BE45-61B9C29E200D.JPG
IMG_5606 2.JPG
Unknown-28.jpg

Fitplan

Wat is het fitplan?    

 

Sinds 2000 help ik samen met ons team iedere maand ruim 750 klanten bij het vinden van hun optimaal welzijn door het leren begrijpen van gewoonten en levensstijl-keuzes te ontwikkelen en te verbeteren. Een stukje bewustwording.

Op het gebied van lifestyle, voeding en gezondheid  helpen we mensen met het behalen van hun doelen door het aanbieden van een simpel en realistisch Fitplan ondersteunt met het Herbalife nutrition ontbijt.

Samen gaan we op zoek naar jouw "realistische" doelen en maken we een plan helemaal op maat, dat bij jou en je gezin past.

 

Naast het ontbijt, kijken we naar je lunch, je tussendoortjes en je avondmaaltijd en hoe we dit helemaal goed in balans kunnen brengen. 

Door middel van de fit-check kunnen we al veel ontdekken en kleine aanpassingen maken. Kun je niet op locatie komen, dan kunnen we samen een "zoom" call inplannen en online alles doornemen.

Enkele reacties op de eerste fitplan presentatie:

* Ik ben weer helemaal gemotiveerd om weer beter voor m'n      
  lichaam te zorgen. Super bedankt.

* Heel verfrissend en uitnodigend. Dank je wel.

*. Heel duidelijk en overzichtelijk, word er weer helemaal
   gemotiveerd van. Top!

bottom of page